هر ساله نیروی انتظامی از طریق دانشگاه های افسری امین و کوثر اقدام به جذب نیرو مورد نیاز خود میکند. دانشگاه افسری امین مخصوص آقایان و دانشگاه افسری کوثر مختص بانوان میباشد.در ادامه مقاله شرایط و ضوابط ثبت نام دانشگاه افسری کوثر بانوان و همچنین نحوه جذب پلیس زن در نیروی انتظامی را خدمتتان عنوان خواهیم کرد.
دانشگاه افسری کوثر با توجه به دلیل آنکه دانشجوهای خود را از بدو ورود استخدام نیروی انتظامی خواهد کرد دارای یک سری شرایط عمومی و اختصاصی میباشد که همه داوطلبان ورود به این دانشگاه باید این شرایط را داشته باشند.
تا سال 97 ثبت نام دانشگاه افسری کوثر از طریق کنکور سراسری انجام میشد اما از سال 97 به بعد ثبت نام این دانشگاه به صورت داخلی انجام میشود. ثبت نام دانشگاه افسری کوثر هر ساله در بازه زمانی مهر ماه از طریق سامانه gozinesh.police.ir انجام میشود. متقاضیانی بعد از ورود به سامانه باید اطلاعات لازم را وارد کرده و مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایند.
همانطور که گفته شد آزمون افسری دانشگاه کوثر به صورت داخلی انجام میشود بنابراین تصمیم گیری در رابطه با برگزاری آزمون بر عهده دانشگاه نیروی انتظامی میباشد. معمولا زمان برگزاری آزمون دانشگاه افسری در بازه زمانی دی ماه انجام میشود. داوطلبان باید منابع آزمون را به صورت کامل مطالعه نمایند.
نکته:مرجع تمامی منابع دروس دوره متوسطه دوم داوطلبان میباشد.
بانوان به هر صورتی که بخواهند وارد نیروی انتظامی شوند باید مراحل مصاحبه را ابتدا پشت سر بگذرانند مصاحبه نیروی انتظامی شامل مصاحبه عقیدتی،مصاحبه سیاسی،تست های ورزشی،معاینات پزشکی و تحقیقات محلی خواهد بود. مهم ترین بخش مصاحبه بخش عقیدتی و سیاسی میباشد. در ادامه بخشی از سوالات عقیدتی و سیاسی که ممکن است در روز مصاحبه از شما پرسیده شوند را در اختیارتان قرار میدهیم.
1.در مرحله مصاحبه در صورت دارا بودن امتیازات آنها را ارائه دهید.
2.سعی کنید توجه ویژه ای به مصاحبه داشته باشید
3.داشتن پلیس افتخاری در پذیرش شما نقش مهمی خواهد داشت.
1.از بدو ورود به دانشگاه داوطلبان استخدام رسمی میشوند
2.از بدو ورود به دانشگاه افسری دانشجوها حقوق ماهیانه دریافت خواهند کرد
3.داوطلبان بعد از اتمام تحصیل فورا مشغول به کار خواهند شد.
4.در طول دوران تحصیل داوطلبان هزینه و شهریه ای بابت خوابگاه و دانشگاه پرداخت نخواهند کرد.
تا پیش از تأسیس آموزشگاه شهربانی در سال ۱۳۲۲، افسران شهربانی آموزش عالی نمیدیدند بلکه از پایینترین رتبه شروع و ترقی کرده، تا بالاترین درجات امکان ارتقا داشتند. در دوره رضاشاه، درجهداران شهربانی برای آنکه افسر (به اصطلاح آن روز: پایهور) شوند، میبایست دورهای آموزشی طی کنند که آموزشگاهی به این منظور برپا شد. برای ورود به این آموزشگاه، تحصیلات شرط نبود و پس از شهریور ۱۳۲۰ دورههای آن متوقف شد.
در سال ۱۳۲۱ وزارت کشور لایحه تشکیل آموزشگاه شهربانی را به مجلس شورای ملی داد. شرط ورود به این آموزشگاه، داشتن حداقل دیپلم کامل یا ناقص (پنج ساله) متوسطه بود و دانش آموختگان با درجه رسدبان (ستوان) دومى به استخدام شهربانی در میآمدند. کسانی که با مدرک لیسانس به آموزشگاه شهربانی راه مییافتند، پس از دانشآموختگی و یک سال خدمت، به درجه رسدبان (ستوان) یکم ارتقا مییافتند. این آموزشگاه شبانهروزی نبود اما به دانشجویانش علاوه بر لباس و خوراک، ماهیانه شصت تومان کمک هزینه تحصیلی میداد.
«آموزشگاه عالی شهربانی» از سال ۱۳۲۳ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و از دی ۱۳۳۸ نام آن به دانشکده افسری شهربانی تغییر یافت. با اجازه وزارت کشور و موافقت شورای عالی فرهنگ، نام دانشکده افسری شهربانی در همان سال به دانشگاه پلیس تبدیل شد.
در سال ۱۳۷۰ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (ناجا) با ادغام سازمانهای شهربانی، ژاندارمری، کمیتهٔ انقلاب اسلامی و پلیس قضائی شکل گرفت و دانشگاه علوم انتظامی امین با سازمان و ساختاری جدید به وجود آمد که در سال ۱۳۸۶ شورای عالی گسترش و برنامهریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده از عنوان دانشگاه را برای آن تصویب کرد.
1.زمان ثبت نام در آزمون دانشگاه افسری کوثر چه تاریخی میباشد؟
معمولا زمان ثبت نام اواسط مهر ماه تا اوایل آبان ماه میباشد.
2.آیا از دروس تخصصی دوره دبیرستان در آزمون دانشگاه کوثر سوال میاید؟
خیر تنها از دروس عمومی دوره دبیرستان سوال طرح خواهد شد.
3.دانشجوهای دانشگاه کوثر استخدام رسمی میشوند یا پیمانی؟
استخدام به صورت رسمی خواهد بود.